Autóextra beépítés Budapest - Média Autóriasztó Szerviz Kft

Budapesti szervizeinkben nem csak beszerzést, hanem Autóextra beépítést, szervizelést és javítást is vállalunk.


Ebben a kategóriában tudunk ajánlani minden olyan utólagosan beépíthető autóextrát, amit az Ön járművének gyári kiépítése nem tartalmaz, de hasznossága okán egyértelműen szüksége van rá.

Tolató kamera és tolató radar beépítés

A legmegbízhatóbbak között számontartott olasz STEEL MATE gyártó számos típusa közül tudunk ajánlani.

A tolatóradar megkönnyíti a vezető számára a parkolást. Nagyban hozzájárulhatnak a koccanások, balesetek elkerüléséhez, főleg a szűk parkolókban.
Kérje szaktanácsadásunkat a megfelelő modell kiválasztásához.

Tolató kamera és tolató radar termékeink

 

 Steel Mate tolató radar - Autóextra beépítés Budapest

Steel Mate tolató radar

Magyarországon is egyre többen használnak utólagosan beépített tolató radart. Az újabb autókban egy bizonyos kategória szint felett …….Bővebben a Steel Mate tolató radar rendszerről

 

Steel Mate belső szerelésű, gyári jellegű tolató radar - Autóextra beépítés Budapest

Steel Mate belső szerelésű, gyári jellegű tolató radar

A tolatóradar megkönnyíti a vezető számára a parkolást. Nagyban hozzájárulhatnak a koccanások, balesetek elkerüléséhez, főleg …….Bővebben a Steel Mate belső szerelésű, gyári jellegű tolató radar rendszerről

 

Ülésfűtés beépítés

A gyárilag beépített termékekhez hasonlóan, az ülések párnázata alá rejtetten beszerelt professzionális termékeink közül választhat. Kínálatunkban gyári minőségű, utólagosan beépíthető 7 év garanciával rendelkező ülésfűtéseket ajánlunk. A választás megkönnyítéséhez kérje szaktanácsadásunkat!

Ülésfűtés termékeink

 

Teflonszálas 7 év garanciás ülésfűtés beépítés - Autóextra beépítés Budapest

Teflonszálas 7 év garanciás ülésfűtés

Magyarországon is egyre többen használnak utólagosan beépített ülésfűtést. Az újabb autókban egy bizonyos kategória szint felett már ….Bővebben a Teflonszálas 7 év garanciás ülésfűtésről

 

Bluetooth telefon kihangosító beépítés

A német Bury cég termékei minden új autóval és telefonnal kompatibilisek, ezért biztonsággal tudjuk ajánlani szinte bármelyik autóba. A bluetooth alkalmazásával a gépjármű hi-fi rendszere és mobiltelefonok között létesítünk kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. A bluetooth kapcsolat legfőbb előnye a jó minőségű adatátvitel (ezáltal jó hangzás minőség), és a segítségével megvalósítható vezetésbiztonság.

Telefon kihangosító termékeink

 

 Bury bluetooth telefon kihangosító beépítés - Autóextra beépítés Budapest

Bury bluetooth telefon kihangosító

E telefon kihangosító alkalmazásával a gépjármű hi-fi rendszere és a mobiltelefonok között létesítünk kis hatótávolságú rádió kapcsolatot … Bővebben a Bury bluetooth telefon kihangosítóról

 

Váltózár beépítés

A professzionális váltózárak extra keménységű acéltokba épített autóvédelmi berendezések, melyek teljes körű védelmet nyújtanak a fúrásos, fűrészeléses, reszeléses behatolási kísérletekkel szemben. A jelenleg futó autó típusok szinte mindegyikéhez tudunk Önnek professzionális váltózárat ajánlani.

Multimédia és USB adapterek gyári fejegységekhez beszereléssel

Ha, autójában nincs, de szüksége lennek különböző multimédiás külső csatlakozásokra, akkor ebben számíthat professzionális adaptereinkre. Minden autóhoz tudunk megoldást mutatni.
Ha nem akarja lecserélni az autó eredeti fejegységét, de szeretne külső MP3, USB, iPhone, iPod csatlakozást, ami akár a beépített hifivel vezérelhető, illetve a gyári kijelzőn megjelenik, adaptereink ebben segítenek. Minden autóhoz tudunk megoldást találni. Dension és Yatour termékeeink közül kérjen tőlünk ajánlatot!

 

Ne feledje! Minden autóhoz van egy jó ajánlatunk! - Autóextra beépítés Budapest

 

Amennyiben termékeinkkel, szervizünkkel, beszereléssel, javítással kapcsolatban kérdése merül fel, akkor szíveskedjen hívni ügyfélszolgálatunkat, ahol szakembereink minden kérdésére válaszolnak.

Autóextra beépítés Budapest – Média Autóriasztó Szerviz Kft - +36-30-944-0322