CT-313 indításgátló beszerelés Budapest

CT-313 transzponderes indításgátló(12V) immobilizer értékesítés, kizárólag beszerelve. Indításgátló szervizelése, javítása.


CT-313 transzponderes indításgátló(12V) immobilizer - Média - Autóriasztó Szerviz Kft

Termék leírás

Minden nagyobb értékű gépjárműnél, vagy családi „autó kedvencnél” célszerű a többkörös biztonsági háló kialakítására. Ennek tipikus, hatékony és közkedvelt példája a CT-313 transzponderes indításgátló(12V) immobilizer beszerelése. Ez a gyári indításgátló alkalmazható, szinte bármelyik autóriasztó mellet, a biztonság jelentős fokozására. A CT-313 transzponderes indításgátló(12V) immobilizer rejtett hurka bárhol elhelyezhető a gépkocsiban, a kódkulcsot csak néhány centiméterre kell elhúzni a rejtett hurok felett és engedélyezi a 3 ponton tiltott gépkocsi indítását. Na, erre általában egy sima indításgátló nem képes. Kiemelten ajánljuk figyelmébe, ha a célja a gépjárműve fokozott biztonsága

Egyedi szolgáltatás

A termékhez biztosított gyári termék garancia és jótállás mellett, szakszervizünk beszerelési garanciája is a rendelkezésére áll.

Javítás, szerviz

Minden általunk beszrelet termékre javítást és szerviz szolgáltatást vállalunk. Hozza el meghibásodott CT-313 transzponderes indításgátló(12V) immobilizerét. Hívjon egyeztessünk mindkettőnknek megfelelő időpontot.

A termék és a beépítés áráról érdeklődhet:

Telefon: 06-30-285-1545

Web: www.dautoriaszto.hu

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

HÍVJON MOST, MERT MINDEN AUTÓHOZ VAN EGY JÓ AJÁNLATUNK!

Indításgátló beszerelés Budapest – Média Autóriasztó Szervíz Kft - 06-30-285-1545