Pandora Light Pro autóriasztó beszerelés Budapest

Pandora Light Pro kétirányú autóriasztó értékesítés, kizárólag beszerelve. Autóriasztó szervizelés és javítás is.


Pandora Light Pro kétirányú autóriasztó - Média - Autóriasztó Szerviz Kft

Termék leírás

A Pandora Light Pro egy kényelmes biztonsági rendszer, amely lehetővé teszi az autó távindítását és különböző adatok lekérdezését. A titkosított kétirányú OLED távvezérlő lehetővé teszi az autó paramétereinek megfigyelését és biztonságosan nagy mennyiségű parancsot bocsát ki. A kisméretű főegység fel van szerelve egy nagy teljesítményű, beépített 868 MHz-es antennával, 2X CAN-BUS-hoz és LIN-BUS-hoz is csatlakoztatható. Az integrált Bluetooth 4.2 interfész lehetővé teszi a rendszer bővítését számos további modullal, és a telefon használatával irányíthatja és beállíthatja a rendszert. Termékleírás Intelligens automatikus motorindítás A Pandora Light Pro lehetővé teszi a távindítást a távirányítóról, okostelefonról és az automatikus motor indítást az előzetesen beállított paraméterek (idő, hőmérséklet, feszültség) alapján. A rendszer megbízhatóan vezérli a motor indítását és ellenőrzi az autó állapotát a távoli indítás során. Az automatikus motorindítási eljárások függetlenül működnek a rendszer távvezérlőjétől. Teljes védelem Integrált ütés, emelés és 3D mozgásérzékelőt használ a rendszer. Kidolgozott algoritmusok alapján a megfelelő választ alkalmazza bármilyen eseményre a téves riasztások elkerülése érdekében. Immobilizer bypass A rendszer integrált indításgátló bypass funkcióval rendelkezik, amely sok autónál elérhető - köztük a Renault / Dacia, a Nissan, Mitsubishi, Mazda, Toyota stb. Állófűtés távvezérlés A rendszer lehetővé teszi a Webasto vagy az Eberspaecher készülékek funkcióinak távvezérlését. A rendszer közvetlenül csatlakoztatható az előmelegítőhöz W-BUS, K-BUS vagy LIN-BUS-on keresztül Mobil Applikáció Az Android és az iOS (Pandora BT) új mobilalkalmazásai vezérlik a rendszer fő funkcióit (élesítés / hatástalanítás, motor működtetése, a motor és a motor előmelegítő műveleteinek vezérlése). Az alkalmazások információkat szolgáltatnak: eseménynapló, fedélzeti feszültség, motor és belső hőmérséklet, üzemanyagszint. A Pandora BT alkalmazás lehetővé teszi a távoli és automatikus motorindítási paraméterek, az ütés / billentés / mozgásérzékelők érzékenységének beállítását, valamint a Hands Free funkció beállítását és a mobiltelefon azonosító kártyaként történő használatát. A rendszer megbízható kapcsolatot biztosít minden olyan okostelefonnal, amely támogatja a Bluetooth 4.0 Low Energy protokollt. Integrált Bluetooth interfész A rendszer fel van szerelve egy Bluetooth interfésszel, amely lehetővé teszi további modulok, rádiós relék, rádiós kártyák csatlakoztatását; ezek a további modulok bővítik a rendszer funkcionalitását Felügyelet A távirányító LCD-kijelzője számos járműadatot jelenít meg: feszültség, a belső és a motor hőmérséklet, üzemanyagszint, jelszint, óra. Titkosított kommunikáció A rendszer 868 MHz-es freqvencián 128-bites titkosítást használ ugrókóddal, hogy védelmet nyújtson a hackerek és a kódrögzítők ellen.

Egyedi szolgáltatás

A termékhez biztosított gyári termék garancia és jótállás mellett, szakszervizünk beszerelési garanciája is a rendelkezésére áll.

Javítás, szerviz

Minden általunk beszerelt termékre javítást és szerviz szolgáltatást vállalunk. Hozza el meghibásodott Pandora Light Pro kétirányú autóriasztóját. Hívjon egyeztessünk mindkettőnknek megfelelő időpontot.

A termék és a beépítés áráról érdeklődhet:

Telefon: 06-30-285-1545

Web: www.dautoriaszto.hu

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

HÍVJON MOST, MERT MINDEN AUTÓHOZ VAN EGY JÓ AJÁNLATUNK!

Autóriasztó beszerelés Budapest – Média Autóriasztó Szervíz Kft - 06-30-285-1545