Autómultimédia beszerelés Budapest - Média Autóriasztó Szerviz Kft

Budapesti szervizeinkben nem csak autómultimédia beszerelést, hanem szükség szerinti javítást is vállalunk.


Ha nincs megelégedve autója gyári autómultimédia tudásával, vagy hiányzik a navigáció, a telefon kihangosító, USB lejátszás, stb, akkor látogasson el hozzánk. Nálunk lehetősége van univerzális 2 Din méretű fejegység, vagy autótípus specifikus autómultimédiás audió, videó lejátszást is támogató fejegység beépítésére. Ezekhez a rendszerekhez kiegészítő monitorok, és tolatókamerák is csatlakoztathatók.

A gyári környezetbe illeszkedő HD (800×480 pixel) kijelzős, járműspecifikus autómultimédia rendszerek beépített navigációval, bluetooth kihangosítóval, DVD/CD/MP3 lejátszóval, multi kormányvezérléssel, RDS tunerrel, opcionális tolatókamera bemenettel, autó típus specifikus csatlakozókkal, AUX kép/hangbemenettel a magyarországi MPEG-4 földfelszíni sugárzású TV adás vételéhez szükséges DVB-T tunerekhez.

Szinte az összes autótíoushoz tudunk ajánlani fejegységet, kérje szaktanácsadásunkat!

Az autógyárak többsége „Dupla DIN" méret beszerelési lehetőséggel alakította ki a gépjárműveit. Így lehetőség van az univerzális autómultimédiás termékek beszerelésére. Minőségi autómultimédia fejegységek a biztonságos és kényelmes utazáshoz. A beépített navigációs rendszer biztosítja az úti cél egyszerű elérését, s a szórakoztató berendezések pedig a kellemes utat. A választás megkönnyítéséhez kérje szaktanácsadásunkat!

Természetesen meglévő autómultimédia rendszerének hangzás javításában is tudunk segíteni,kérje szaktanácsadásunkat!

 

Ne feledje! Nálunk beszerezheti – beszereltetheti – javíttathatja – Autómultimédia beszerelés Budapest

 

Amennyiben termékeinkkel, szervizünkkel, beszereléssel, javítással kapcsolatban kérdése merül fel, akkor szíveskedjen hívni ügyfélszolgálatunkat, ahol szakembereink minden kérdésére válaszolnak.

Autómultimédia beszerelés Budapest – Média Autóriasztó Szerviz Kft - 06-30-285-1545