SHOPMARK - MÉDIA AUTÓRIASZTÓ SZERVIZ KFT - MŰHELY BEJÁRATA
Média autóriasztó szerviz a Shopmark Ady Endre úti kijárójánál. Autóriasztó szerviz külső képe a Shopmarkban.
SHOPMARK - MÉDIA AUTÓRIASZTÓ SZERVIZ KFT - MŰHELY
Média autóriasztó szerviz a Shopmark Ady Endre úti kijárójánál. Autóriasztó szerviz belső képe a Shopmarkban.
WESTEND - MÉDIA AUTÓRIASZTÓ SZERVIZ KFT - MŰHELY
Média autóriasztó szerviz a Westend City Centerben. Autóriasztó szerviz belső képe a Media Markt hátsó parkolójában.

Autóriasztó szerviz Budapest - Média – Autóriasztó Szerviz Kft.

A Media Markt áruház termékeit beszerelő, garanciális autóhifi és autóriasztó szerviz Budapesten. Minden autóhoz van egy jó ajánlatunk!


Ki ne szeretné szebbé, komfortosabbá tenni autóját. Napjainkra jelentősen megnövekedett a kereslet a különböző nem széria autó tartozékokra, kiegészítőkre. Ezek közé tartozik az autóriasztó, indításgátló, lézerblokkoló és még sok egyéb extra felszerelés. Ez a változás ma már nem csak a prémium- és középkategóriás, hanem az alacsonyabb kategóriás autóknál is megkezdődött. Budapesti autóriasztó szervizeinkben mi ezeknek a megnövekedett igényeknek kívánunk megfelelni a kiváló minőségű Media Markt termékek beépítésével, beszerelésével.

 Automultimédia beszerelés - Média-Autóriasztó Szerviz Kft

Bemutatkozás:

 

Az autóhifi és autóriasztó beszerelés területén szerzett 12 év tapasztalat után, 1996-ban keresett meg az akkori első Media Markt áruház, hogy a hozzájuk tartozó autóhifi, autóriasztó szerviz vezetője legyek.

Mára már Budapest két központi helyén is megtalálhatja autóriasztó beszerelő szervizünket. Így a Westend Cityben (Média Markt hátsó parkoló) és a Shopmarkban (Az üzletház Ady Endre úti kijáratánál) is várjuk új és régi ügyfeleinket teljes körű és magas szintű szolgáltatásainkkal.

 

Stabil hosszú távú működés – több év múlva is visszatérhet autóriasztó szervizünkbe

Az elmúlt két évtizedben végzett munkáink és a minket választó Media Markt áruházlánc a garanciája annak, hogy aki velünk szerelteti be autóriasztóját, indításgátlóját, multimédiáját, vagy egyébb autóextráit az számithat évek múltán a szerviz szolgáltatásunkra is. Ez egy fontos szempont a szerelés helyének kiválasztásakor, ugyanis sok megszűnt, elköltözött vállalkozás okozhat gondot a későbbiekben. Nálunk ez a veszély nem fenyegeti leendő és visszatérő ügyfeleinket sem.

Traffipax rendszerek beépítése - Média-Autóriasztó Szerviz Kft

Autóriasztó szervizeinket Budapest központi frekventált helyein találja meg

Ma, már fontos szempont egy üzletnél, hogy a város központi részein, könnyen elérhető helyen legyen. Így az Önök igényeihez igazodva autóriasztó szervizeink Budapest frekventált üzletközpontjaiban üzemelnek. Így e két autóriasztó szerviz egyikét, az Ön budapesti lakóhelyétől indulva 20 percen belül el tudja érni, és figyelünk arra is, hogy az autóriasztója beszereléséhez szükséget időt, helyben minőségi körülmények között tudja eltölteni.

Magas szintű gyors és precíz szakmai munka

Munkatársainknak nagyon magas szintű szakmai feltételeknek kell megfelelniük, mert az autóriasztó szervizünk és társaságunk sikerességén túl, a Media Markt áruházlánc hírnevét is messzemenően szem előtt kell tartaniuk. Ezért nálunk fontos szempont a szervizünkben dolgozók rendszeres és a legmodernebb termékek beszereléséhez, javításához igazodó speciális képzéseken való részvétel. Szervizünk szolgáltatásainál, nem kell tartania a „zsákbamacska" effektustól.

Amennyiben további kérdés merülne fel Önben, hívjon és minden szakmai kérdésére válaszolok. Remélem hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük Önt is!

Autóriasztó Szerviz Budapest – Média - Autóriasztó Szerviz Kft. - 06-30-285-1545