InCarBlue indításgátló beszerelés Budapest

InCarBlue indításgátló, rablásgátló immobilizer értékesítés, kizárólag beszerelve. Indításgátló szervizelés és javítás.


 Incarblue indításgátló - Média - Autóriasztó Szerviz Kft

Termék leírás

Korszerű, innovatív autóvédelmi termék, amely a már megszokott indításgátló-rablásgátló-riasztó funkciókat egyesíti a gépjármű vezető maximális kényelemével. Nem szükséges a zsebben-pénztárcában hordani rádiós jeladót, aktív vezetői kártyát. A személyi jogosultság azonosításhoz csak egy BLUETOOTH képes mobiltelefonra van szükség, amit már "betanítottunk" az InCarBlue eszközre ( max. 5 telefon ) ezután a rendszer azonnal üzemkész és automatikusan működik. A védelmi szint és a működés jellegének beállítására több alternatív lehetőség is a rendelkezésünkre áll. Így lehetőségünk van indítás és rablásgátlás üzemmódra, késleltetett azonosítás ( illetéktelen indítás után a jármű a forgalomban áll meg, a tolvaj komfort zónáján kívül ) csak indításgátlás üzemmód, vagy biztonsági üzemmód, másodlagos azonosítás lehetőség (gyári nyomógomb vagy utólag szerelt rejtett nyomógomb megnyomása is szükséges). A rendszer lemerült -működésképtelen telefonkészülék esetén is használható, a PIN kódos vészkikapcsolás és szerviz üzemmóddal. Az InCarBlue eszköz használata mellet továbbra is használható a gyári vagy utólagos beszerelésű kihangosító- zene lejátszás Bluetooth-on..

Egyedi szolgáltatás

A termékhez biztosított gyári termék garancia és jótállás mellett, szakszervizünk beszerelési garanciája is a rendelkezésére áll.

Javítás, szerviz

Minden általunk beszerelt termékre javítást és szerviz szolgáltatást vállalunk. Hozza el meghibásodott InCarBlue indításgátló és rablásgátló immobilizerét. Hívjon egyeztessünk mindkettőnknek megfelelő időpontot.

A termék és a beépítés áráról érdeklődhet:

Telefon: +36-30-944-0322

Web: www.dautoriaszto.hu

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

HÍVJON MOST, MERT MINDEN AUTÓHOZ VAN EGY JÓ AJÁNLATUNK!

Indításgátló beszerelés Budapest – Média Autóriasztó Szerviz Kft - +36-30-944-0322