Pandora Immo indításgátló beszerelés Budapest

Pandora Immo indításgátló, rablásgátló immobilizer értékesítés, kizárólag beszerelve. Indításgátló szervizelése, javítása.


A Pandora Immo egy korszerű indításgátló rendszer minden gépjármű számára. A rendszer nagy hatékonyságú központosított megoldásokkal tervezett és létrehozott, kényelmes, megbízható és könnyen telepíthető rablásgátló rendszer. Az Android és Iphone telefon típusok segítségével könnyen kezelhető az eszköz. Jelenleg a Pandora Immo rendelkezik a legkisebb RF kártyával a vele megegyező, vagy a hasonló rendszerek közül. Az energiahasznosításuk, hatékonyságú kiemelkedik társaik közül.

Pandora Immo indításgátló - Média - Autóriasztó Szerviz Kft

Termék leírás

Az indításgátló beépített 3D mozgásérzékelővel rendelkezik, amely a gépjármű megmozdulásakor leállítja a motort, ha nem érzékeli az RF kártyát. Lehetővé teszi a motor távindítását a védelem kikapcsolása nélkül. A Pandora Immo beépített blokkoló relével van felszerelve. A Bluetooth transzponder kártyák a megfelelő algoritmusokkal teljes mértékben biztosítják a választ a biztonságos működéshez. Fejlett vezérlés, a Pandora Immo Bluetooth 4.2 használatával kapcsolódik a telefon készülékhez és a transzponder kártyákhoz. A "Pandect BT" elérhető a Google Playen és az App Storeban is, és lehetővé teszi az eszköz összes funkciójának beállítását. Alacsony energiafogyasztás alapja. A rendszer hatékonysága a Bluetooth 4.2-re épül. Az eszköz emiatt nagyon kevés energiát fogyaszt és nem akadályozza meg az autó rendszerének alvó üzemmódba lépését. Minőségbiztosítás Rendszereinket kiváló mérnökök méretezték-tervezték, és egy korszerű gyárban készülnek Oroszországban. Alapos minőségellenőrzésre a termelés minden főbb állomásán sor kerül. Ez egy kompakt rendszer, egy teljes biztonsági megoldás, ezért nem igényel további modulokat.

Egyedi szolgáltatás

A termékhez biztosított gyári termék garancia és jótállás mellett, szakszervizünk beszerelési garanciája is a rendelkezésére áll.

Javítás, szerviz

Minden általunk beszerelt termékre javítást és szerviz szolgáltatást vállalunk. Hozza el meghibásodott Pandora Immo indításgátló és rablásgátló immobilizerét. Hívjon egyeztessünk mindkettőnknek megfelelő időpontot.

A termék és a beépítés áráról érdeklődhet:

Telefon: 06-30-285-1545

Web: www.dautoriaszto.hu

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

HÍVJON MOST, MERT MINDEN AUTÓHOZ VAN EGY JÓ AJÁNLATUNK!

Indításgátló beszerelés Budapest – Média Autóriasztó Szerviz Kft - 06-30-285-1545