Pandora Smart autóriasztó rendszer beszerelés Budapest

Pandora Smart autóriasztó és járművédelmi rendszer értékesítése, kizárólag beszerelve. Autóriasztó szervizelés és javítás is.


Pandora Smart autóriasztó rendszer - Média - Autóriasztó Szerviz Kft

Termék leírás

A Pandora Smart egy online kulcs RF kártyával, mely távvezérlő is lehet egyben. A Pandora nagyfokú biztonságát és az előbbi rendszerek minden előnyét biztosítja, de ezen felül hozzáadja az autóját az online vezérlésű eszközök listájához. Termékleírás Távindítás és felügyelet Teljes vezérlés és ellenőrzés - az autó gyári távvezérlője, a Bluetooth kártyák, az okostelefon alkalmazás és webes felhasználói felület segítségével elérhető a rendszer minden funkciója. A rendszer integrált indításgátló bypass funkcióval rendelkezik, amely sok népszerű autónál elérhető. Integrált ütés, emelés és 3D mozgásérzékelőt használ a rendszer. Kidolgozott algoritmusok alapján a megfelelő választ alkalmazza bármilyen eseményre a téves riasztások elkerülése érdekében. Felügyelet és nyomkövetés A gyári távirányító, a Bluetooth kártyák, a GSM modem és az online szolgáltatás lehetővé teszi, hogy figyelje az autó különböző paramétereit, megtekintse az előzményeket és kövesse a járműve mozgását GPS * segítségével (* opcionális). GSM kommunikáció A beépített GSM modem helyi SIM-kártyát igényel, és lehetővé teszi a rendszer számára, hogy hívásokat kezdeményezzen, SMS-t küldjön, parancsokat fogadjon telefonon keresztül, vagy hozzáférhessen az online szolgáltatáshoz. Okostelefon alkalmazás Az Android és IOS alkalmazások lehetővé teszik a rendszer teljes vezérlését, valamint a felügyeletet és a jármű követését. Állófűtés távvezérlés A rendszer lehetővé teszi a Webasto vagy az Eberspaecher készülékek funkcióinak távvezérlését. A rendszer közvetlenül csatlakoztatható az előmelegítőhöz CAN-BUS -on keresztül. Intelligens vezérlés Vezérelhető a rendszer a gyári kulcsról, a Bluetooth kártyákkal, az okostelefonról vagy gyakorlatilag bármely internetkapcsolattal rendelkező eszközzel a webes felhasználói felületről. Teljes védelem Integrált ütés, emelés és 3D mozgásérzékelőt használ a rendszer. Kidolgozott algoritmusok alapján a megfelelő választ alkalmazza bármilyen eseményre a téves riasztások elkerülése érdekében.

Egyedi szolgáltatás

A termékhez biztosított gyári termék garancia és jótállás mellett, szakszervizünk beszerelési garanciája is a rendelkezésére áll.

Javítás, szerviz

Minden általunk beszerelt termékre javítást és szerviz szolgáltatást vállalunk. Hozza el meghibásodott Pandora Smart autóriasztó rendszerét. Hívjon egyeztessünk mindkettőnknek megfelelő időpontot.

A termék és a beépítés áráról érdeklődhet:

Telefon: 06-30-285-1545

Web: www.dautoriaszto.hu

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

HÍVJON MOST, MERT MINDEN AUTÓHOZ VAN EGY JÓ AJÁNLATUNK!

Autóriasztó beszerelés Budapest – Média Autóriasztó Szervíz Kft - 06-30-285-1545